​☆ Frisør & tøjsalg   ☆ Mode fra Paris   ☆ 25 års erfaring

Urbancut sikrer en professionel klipning til en god pris

Hvis du er en mand, der ønsker at få dine fremtidige professionelle klipninger til en god, fast pris, så kan du med fordel læse med her. Hos Salon Annie har du nemlig mulighed for at booke din behandling via Urbancut. Vores salon er beliggende i Holbæk, hvorfor vores kunder primært kommer fra Kalundborg, Vipperød og Odsherred. Kunder fra hele Sjælland er dog velkomne her hos os.

Urbancut er navnet på et nyt frisørnetværk i Danmark, som tilbyder alle mænd professionel klipning på abonnement til en fast, lav pris. Formålet med konceptet er at gøre det både nemt og billigt for mænd at blive klippet hos en række af Danmarks bedste frisører. Salon Annie er et eksempel på en kompetent frisør, som er til rådighed via Urbancut.

Få adgang til en række rabatter og fordele med Urbancut

Urbancut tilbyder altså professionelle klipninger til en fast og skarp pris på en hel enkelt måde.​ Med blot få klik får du gratis oprettelse af det abonnement, som matcher dine ønsker og behov bedst muligt. 

Du betaler en fast, månedlig pris på behandlinger hos eksempelvis Salon Annie.

Udover at spare penge på dine fremtidige frisørbehandlinger, så får du også adgang til en række forskellige rabatter og fordele. Der er altså ingen grund til ikke at tjekke Urbancut ud. Hos Salon Annie byder vi alle kunder velkomne, og vi sikrer dig en professionel behandling, hvad enten du har bestilt tid gennem Urbancut eller på vores hjemmeside.

Bestil din tid her hos os via Urbancut

Hvis du vil spare penge på dine fremtidige frisørbehandlinger, og samtidig opnå en række rabatter og fordele, så bør du tilmelde dig Urbancut.

Hvis du har spørgsmål til salonen, er du velkommen til at kigge forbi eller kontakte os på telefon: 59 43 84 84 eller på mail: info@annied.dk, så hører du fra os snarest muligt.​

​​FØLG OS PÅ

Facebook​

Besøg os i butikken 

og på facebook​

Kontakt os

​Annie D

Munkholmvej 26

4300 Holbæk

Tlf.: 5943 8484

E-mail: info@annied.dk

CVR: 15985704

Åbningstider

FRISØR​

Mandag​-fredag

09.00-17.00​

Lørdag

08.00-13.00​

TØJBUTIK

Mandag-fredag

Lørdag

09.00-17.00​

09.00-13.00

​✰✰✰✰

​Vurderet 4.4 ud af 5 Stjerner på baggrund af 55 anmeldelser på Google