Professionel Balayage hårfarvning tilbydes

Balayage er en populær metode til farvning af hår

Balayage er en populær metode til hårfarvning, som har udbredt sig med hastige skridt i løbet af de seneste år. Ordet ”balayage” betyder ”at male”, og med denne teknik males hårfarven på håret med en strygende bevægelse, hvilket betyder, at du får en meget naturlig farvning af hår.

En af fordelene herved er, at der kommer et mere naturligt spil i dit hår i forhold til traditionelle highlights, samtidig med at du ikke behøver at få farvet dit hår regelmæssigt på grund af det mere naturlige look.

Hos Salon Annie D tilbyder vi hårfarvning med balayage-teknikken i vores salon i Holbæk, som er let tilgængelig, uanset om du for eksempel kommer fra Odsherred, Vipperød eller Kalundborg.

Hvad koster det at få farvet hår hos en frisør?

Hvor meget det koster at få farvet hår hos en frisør er meget individuelt fra salon til salon. Hos Salon Annie D tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser på vores behandlinger, og derfor tilbyder vi også hårfarvning, herunder balayage, til en fordelagtig pris.

Ønsker du at få striber i kort hår, koster det kun fra 495 kr., mens striber i langt hår kun koster fra 750 kr.

Du kan læse mere om vores priser og tilbud her.​

Få en flot hårfarvning med et naturligt spil

Hvis du kunne tænke dig at få en flot hårfarvning med et naturligt spil, og slippe for nødvendigheden af at skulle få farvet dit hår regelmæssigt, som det vil være tilfældet ved en almindelig helfarve af håret, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi har stor erfaring inden for balayage hårfarvningsteknikken, og vi sikrer dig et professionelt og smukt resultat, der kan holde det næste lange stykke tid.

Har du spørgsmål til behandlingen, eller ønsker du at booke en tid, kan du kontakte os allerede i dag. Du kan ringe på 59 43 84 84 eller skrive til info@annied.dk. Du kan booke tid ved at benytte dig af vores bookingsystem.

logo_4

Kontaktoplysninger

Munkholmvej 26, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 59 43 84 84

E-mail: info@annied.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 ​

Lørdag

08.00 ​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

emaerke  rigtigfrisor