Festtøj og Konfirmationskjoler  online

Hos AnnieD på Sjælland har vi et bredt udvalg af festkjoler og andre former for festtøj til kvinder og piger i alle aldre og i alle størrelser. Vi importerer selv vores festkjoler fra Paris, men vi har også festtøj fra danske tøjproducenter.

Festkjoler med de nyeste trends fra Paris

​Vi bestræber os på, at Danmarks mest alsidige butik i forhold til størrelser. Derfor kan du finde festkjoler i alle størrelser lige fra str. 34 til str. 56, og vi har også kjoler til helt små piger, ligesom vi har konfirmationskjoler. Vi har endvidere festtøj såsom habitter til drenge fra 1 til 14 år. Det kan ske, at vi mangler en størrelse, men så kan vi nemt skaffe festtøjet hjem fra leverandøren.

Vi finder og udvælger selv vores tøjmærker, og derfor rejser vi jævnligt til Paris for at finde det sidste nye inden for festkjoler​.

Det giver os samtidig mulighed for at holde vores priser nede på et fornuftigt niveau. I øvrigt kan du følge med i vores udsalgskategori, hvor der er gode tøjtilbud. Husk, at du også kan finde tasker, som passer til dit nye festtøj.

​Køb dit festtøj og konfirmationskjoler i webshoppen eller besøg tøjbutikken

​Du kan komme forbi butikken på Munkholmvej 26 i Holbæk for at se på festtøj. Du kan naturligvis også købe festkjoler online i vores webshop. Du kan ringe på telefon 59 43 84 84 for at stille spørgsmål til festkjolerne, men du kan også sende en e-mail til info@annied.dk.​

logo_4

Kontaktoplysninger

Munkholmvej 26, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 59 43 84 84

E-mail: info@annied.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 ​

Lørdag

08.00 ​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

emaerke  rigtigfrisor