Børneklip hos en erfaren børnefrisør

Et det blevet tid til børneklip?

​Hos Salon Annie D er vi eksperter i børneklip, og det gælder både piger og drenge i alle aldre. Vi har stor erfaring som børnefrisør, og derfor har vi kunder fra blandt andet Holbæk, Kalundborg, Odsherred og Vipperød.

Vi er eksperter i alle former for børneklip

Forældre ønsker naturligvis, at deres børn ser pæne og soignerede ud. Nogle børn har også selv et ønske til deres tøj og frisure. Nogle børn vil se seje ud og andre vil se pæne ud.

Vi laver alle former for børneklip, og det kan være helt kort, det kan være langt hår, eller det kan være en helt tredje spændende børnefrisure.​​

De fleste forældre ønsker, at håret skal være nemt i dagligdagen, men der er forældre, som ønsker at bruge den tid, som det tager.

​Vi har hele tiden fingeren på pulsen, da vi rejser rundt i Danmark og i udlandet, herunder til Paris, for at være med til blandt andet konkurrencer og hårmesser. Dermed kan vi tilbyde det sidste nye inden for børneklip. Vi klarer også gerne en billig børneklipning.

Kontakt os gerne eller bestil tid online

Vi har saloner på Munkholmvej 26, og I er altid velkomne. Det er en god ide at booke en tid online. Du kan også ringe til os på telefon 5943 8484 eller skrive til e-mail info@annied.dk, hvis du vil vide mere om børneklip.

logo_4

Kontaktoplysninger

Munkholmvej 26, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 59 43 84 84

E-mail: info@annied.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 ​

Lørdag

08.00 ​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

emaerke  rigtigfrisor