Brudehår, gallahår og anden opsætning

​Skal du have lavet brudehår? 

Hos Salon Annie D har vi stor ekspertise med opsætning af hår. Vi tilbyder især brudehår, men det kan også være gallahår. Vi holder til i Holbæk, men vi har også kunder fra blandt andet Kalundborg, Vipperød og Odsherred. 

Det perfekte brudehår til den store dag

Brylluppet er den helt store dag, hvor alt skal være perfekt. Det er også en lang dag, og der er mange forberedelser. Brudekjolen indtager ofte en central rolle, og uanset om du har krøller, langt eller kort hår, så skal håret naturligvis ordnes.

Nyklippet og nyvasket er et no go

Hold dig væk fra frisørsaksen fra 4 måneder før din bryllupsdag. Nyklippede lokker har simpelthen ikke den samme modstand til at kunne holde en håropsætning. Vent med klipningen til efter brylluppet. Nyvasket hår er også no go til dit brudehår.

Et nyvasket hår er alt for glat og livligt. Du kan med fordel vaske håret et par dage før din bryllupsdag, alt afhængig af ,hvilken hårtype du har. Lider du af hurtigt fedtet hår, bør du vaske håret dagen før.

Vi er eksperter i alt fra det simple til de vildeste drømme om brudehår. Vi ordner også gallahår til galla, konfirmation og les lanciers.

De fleste, som har langt hår, vælger en eller anden form for opsætning af håret, og mange vælger at få hjælp af en frisør. Nu er du forhåbentlig skridtet nærmere dit brudehår. Vi ønsker dig en uforglemmelig dejlig hår dag med masser af medgang.

For det fleste mennesker er det en stor oplevelse, når de skal til gallafest, lancierfest eller lignende, men brylluppet er noget helt særligt, fordi bruden er centrum for hele begivenheden.

Vi deltager løbende i konkurrencer og hårmesser i Danmark og i udlandet, og vi rejser ofte til Paris for at besøge vores leverandører. Dermed får vi løbende inspiration til at ordne brudehår, og det kan være alt fra det klassiske til det helt vilde.

Kontakt os for at få den rigtige frisure til bryllup

Vi har gode priser, og vi kan tilbyde den helt rigtige frisure til bryllup. Du kan booke en tid her, men du kan også få en pris på brudehår, hvis du ringer på telefon 5943 8484 eller skriver til e-mail info@annied.dk.

logo_4

Kontaktoplysninger

Munkholmvej 26, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 59 43 84 84

E-mail: info@annied.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 ​

Lørdag

08.00 ​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

emaerke  rigtigfrisor