Hårprodukter, hudplejeprodukter både til mænd
​og kvinder samt -make up

besøg vores webshop , hvor du kan finde 6000 forskellige produkter inden for hår- og hudplejeprodukter af mange kendte mærker. Det er ofte rigtig gode tilbud med store rabatter. Hår- og hudpleje Webshop.

Vi har et stort udvalg af id hair produkter i vores salon. Produkter vi selv arbejder med , alt er bæredygtigt og helt uden parabener.


Køb hårprodukter. Besøg vores butik eller webshop.

Frisørprodukter i høj kvalitet til alle hårtyper

Vores udvalg af hårprodukter og frisørprodukter rækker blandt andet over ID Hair Black-serien til mænd. Vi har shampoo, som giver fugt til irriteret og kløende hovedbund, og som eliminerer skæl. Vi har også en praktisk 3 i 1 til hår og krop. Og til kvinder har vi blandt andet ID Hair Elements, Hold it in place og ID's hårplejeserie.​

Vi har med andre ord en masse lækre hårprodukter og frisørprodukter til mænd og kvinder i alle aldre, ligesom du også kan finde en masse spændende tøj i både webshoppen og butikken. Og hvis du bor eller arbejder i nærheden, så klipper, farver og styler vi gerne dit hår. Vi er for eksempel eksperter i brudehår, så vi kan indfri alle dine drømme.

Køb hårprodukter hos frisøren, og få god vejledning

Besøg vores butik. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 59 43 84 84 for at stille spørgsmål eller bestille tid til klip, eller du kan skrive til os på info@annied.dk.​

Vi glæder os til at se dig i salonen.​

Annie

Camilla

Dorthe

Marianne

logo_4

Kontaktoplysninger

Munkholmvej 26, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 59 43 84 84

E-mail: info@annied.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 ​

Lørdag

08.00 ​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

emaerke  rigtigfrisor