Opsætning af hår til enhver anledning

Vi sikrer dig en smuk håropsætning

Skal du have opsat hår til fest, til konfirmation, til bryllup eller til en helt anden anledning? Hos Salon Annie D har vi stor erfaring inden for opsætning af hår, herunder både gallahår og brudehår.

Vores salon ligger i Holbæk, hvorfra vi blandt andet hjælper kunder fra både lokalområdet, Kalundborg, Vipperød og Odsherred med at få en smuk frisure til både hverdag og fest.

Vores dygtige frisører deltager løbende i hårmesser og konkurrencer i både ind- og udland, hvor vi blandt andet henter inspiration til opsætning af hår i form af alt lige fra det vilde til det klassiske look.

Følg vores råd og få den mest holdbare opsætning af hår

Vi kan sikre dig en smuk håropsætning, uanset om du har langt hår, kort hår, krøllet hår eller tyndt hår, og uanset om du kunne tænke dig en frisure i en knold, med pagehår eller måske med en fletning. Uanset hvilken frisure du kunne tænke dig, så er der dog nogle do’s and don’ts, som vi gerne vil informere dig om på forhånd.

Hvis du ønsker en helt perfekt opsætning af hår, så bør du undgå at få klippet hår mindst fire måneder før håropsætningen. Nyklippet hår har ikke den samme modstand som hår, der ikke er blevet klippet i et stykke tid, og det kræver det for at kunne sikre en holdbar håropsætning.​

Derudover bør du også undgå at vaske dit hår inden opsætningen. Nyvasket hår er for glat og livligt til, at opsætningen kan holde ordentligt, og derfor kan du med fordel vælge at vaske håret et par dage før, vi skal sætte håret. Har du en tendens til fedtet hår, kan du dog godt vaske det dagen før, men undgå uanset hvad at vaske hår på selve dagen.

Kontakt os og book en tid til opsætningen af dit hår

Du er velkommen til at kontakte os for spørgsmål omkring opsætning af hår eller for at booke en tid. Du kan dog med fordel også vælge at booke en tid via vores online bookingsystem.​

logo_4

Kontaktoplysninger

Munkholmvej 26, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 59 43 84 84

E-mail: info@annied.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 ​

Lørdag

08.00 ​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

emaerke  rigtigfrisor