Herrefrisør tilbyder trimmerhår og herreklip

​Er du på udkig efter en herrefrisør, som tilbyder smart herreklip? Salon Annie D er den lokale herrefrisør og damefrisør i Holbæk, og vi har kunder fra blandt andet Odsherred, Kalundborg og Vipperød. Vi tilbyder alle former for herreklip. Vi sælger også hårprodukter i butikken og i vores webshop.

Vask, klip og farve hos alsidig herrefrisør

Vi er en moderne og alsidig herrefrisør, som både er til det hurtige herreklip og det mere kreative for mænd i alle aldre. Det kan være det helt korte og tætte, eller det kan være langt. Frisuren kan også være mere kreativ, men den kan også være helt traditionelt klip.

Vi tilbyder alt inden for herreklip såsom:

  • Trimmerhår
  • Hårfarvning
  • Frisørprodukter og hårprodukter
  • Dameklip med eller uden vask og føn

Vi følger med i det sidste nye ved at deltage i konkurrencer og hårmesser i Danmark og i udlandet. Vi tager også på kurser og lignende. Derudover rejser vi tit til Paris, hvor flere af vores leverandører holder til.​

​Dermed har vi altid fingeren på pulsen, så vores salon kan tilbyde spændende og kreative frisurer. Samtidig har vi gode priser på alt fra en billig hårklipning til en mere kreativ frisure.

Besøg os i salonen eller en book tid online

Vi holder til på Munkholmvej 26, og du kan booke en tid her. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 5943 8484 eller skrive til e-mail info@annied.dk, hvis du har spørgsmål til din lokale herrefrisør.

logo_4

Kontaktoplysninger

Munkholmvej 26, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 59 43 84 84

E-mail: info@annied.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 ​

Lørdag

08.00 ​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

emaerke  rigtigfrisor