​☆ Frisør & tøjsalg   ☆ Mode fra Paris   ☆ 25 års erfaring

Herrefrisør tilbyder trimmerhår og herreklip

​Er du på udkig efter en herrefrisør, som tilbyder smart herreklip? Salon Annie D er den lokale herrefrisør og damefrisør i Holbæk, og vi har kunder fra blandt andet Odsherred, Kalundborg og Vipperød. Vi tilbyder alle former for herreklip. Vi sælger også hårprodukter i butikken og i vores webshop.

Vask, klip og farve hos alsidig herrefrisør

Vi er en moderne og alsidig herrefrisør, som både er til det hurtige herreklip og det mere kreative for mænd i alle aldre. Det kan være det helt korte og tætte, eller det kan være langt. Frisuren kan også være mere kreativ, men den kan også være helt traditionelt klip.

Vi tilbyder alt inden for herreklip såsom:

  • Trimmerhår
  • Hårfarvning
  • Frisørprodukter og hårprodukter
  • Dameklip med eller uden vask og føn

Vi følger med i det sidste nye ved at deltage i konkurrencer og hårmesser i Danmark og i udlandet. Vi tager også på kurser og lignende. Derudover rejser vi tit til Paris, hvor flere af vores leverandører holder til.

Dermed har vi altid fingeren på pulsen, så vores salon kan tilbyde spændende og kreative frisurer. Samtidig har vi gode priser på alt fra en billig hårklipning til en mere kreativ frisure.

Besøg os i salonen eller en book tid online

Vi holder til på Munkholmvej 26 og Ahlgade 58 i Holbæk, og du kan booke en tid her. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 5943 8484 eller skrive til e-mail info@annied.dk, hvis du har spørgsmål til din lokale herrefrisør.

​​FØLG OS PÅ

Facebook​

Besøg os i butikken 

og på facebook​

Kontakt os

​Annie D

Munkholmvej 26

4300 Holbæk

Tlf.: 5943 8484

E-mail: info@annied.dk

CVR: 15985704

Åbningstider

FRISØR​

Mandag​-fredag

09.00-17.00​

Lørdag

08.00-13.00​

TØJBUTIK

Mandag-fredag

Lørdag

09.00-17.00​

09.00-13.00

​✰✰✰✰

​Vurderet 4.4 ud af 5 Stjerner på baggrund af 55 anmeldelser på Google