Niophlex forhindrer skadet hår efter farve

Har dit hår taget skade af gentagne hårfarvninger eller afblegning? Så er du ikke den eneste. Dette er nemlig noget, som de fleste oplever ved hårfarvning. Hos Salon Annie tilbyder vi Niophlex hårkur, som er din nye bedste ven, hvis du ønsker et stærkt og sundt hår. Vores salon er beliggende i Holbæk, hvorfor vores kunder typisk er fra Kalundborg, Vipperød og Odsherred.

Tidligere fandtes der ikke nogen løsning på skadet hår, men dette har Niophlex lavet om på. Nu er det altså slut med skadet og ødelagt hår efter farvning eller afblegning. Vi er en professionel frisørsalon med stor erfaring inden for faget. Derfor er vi kompetente til at tilbyde Niophlex behandling til alle kunder, som ønsker sit stærke og sunde hår tilbage igen.

Du kan forbedre hårets styrke og elasticitet med Niophlex

Det revolutionerende produkt Niophlex har den særlige egenskab, at det forbedrer hårets styrke og elasticitet ved at tilføje fugt og pleje til håret.​

Selvom du får farvet dit hår, så vil det altså ikke tage nær så meget skade som førhen, når du anvender Niophlex.

Det særlige ved denne hårpleje er, at det behandler i dybden på hårstråene i stedet for på siderne af håret, hvilket er det, en almindelig hårkur gør. Hvis du oplever, at dit hår er blevet lidt kedeligt eller skadet efter farvning, er en hårkur fra Niophlex altså den rette løsning til dig. Kuren vil nemlig få dit hår til at se glansfuldt og sundt ud igen.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad Niophlex kan gøre for dit hår, så er du velkommen til at kigge ind forbi vores salon. 

Du kan også kontakte os på telefonen: 59 43 84 84 eller på mail: info@annied.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

logo_4

Kontaktoplysninger

Munkholmvej 26, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 59 43 84 84

E-mail: info@annied.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 ​

Lørdag

08.00 ​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

emaerke  rigtigfrisor