​Gallakjoler til galla, fest og selskab sælges online

Hos Annie D har vi et stort udvalg af gallakjoler, som vi sælger til kunder på hele Sjælland i vores tøjbutik og online webshop. Vores gallakjoler er i alle størrelser, og vi har også til alle aldre. Gallakjolerne kommer både fra Danmark og Paris samt andre steder.

Vi rejser selv til Paris for at udvælge gallakjoler

​Vi lægger vægt på, at vores gallakjoler skal følge de sidste nye trends, og derfor tager vi ofte til Paris for at finde nye kjoler til gallamiddage, fester og selskaber. Vi udvælger de rette kjoler i samråd med vores leverandører, hvorpå vi selv importerer dem. De betyder, at vi kan holde priserne på et fornuftigt niveau.

Vi lægger vægt på, at vi skal være Danmarks mest alsidige butik i forhold til kjolestørrelser. Vi har derfor gallakjoler i alle størrelser lige fra str. 34 til str. 50.

​Bestil dine kjoler online eller kom forbi vores butik

​Du kan nemt og enkelt bestille gallakjoler online i vores webshop, men du er også velkommen i butikken på Munkholmvej 26 i Holbæk, hvor du endvidere kan se gallakjolerne. 

Du kan også sende en e-mail til info@annied.dk for at stille spørgsmål, eller du kan ringe til os på telefon 59 43 84 84.​

logo_4

Kontaktoplysninger

Munkholmvej 26, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 59 43 84 84

E-mail: info@annied.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 ​

Lørdag

08.00 ​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

emaerke  rigtigfrisor