Farvning af vipper og bryn tilbydes

Få farvet bryn og vipper hos os

Kunne du tænke dig at få farvet dine bryn og vipper, så du kan slippe for at tage mascara på øjenvipperne om morgenen, og så dine bryn har samme farve som din hårfarve? Eller kunne du tænke dig både at få farvet hår, bryn og vipper? Så er du kommet til det helt rette sted.

Salon Annie D er din lokale frisørsalon i Holbæk. Her tilbyder vi alt lige fra klipning af hår til farvning af vipper og bryn, så du kan få et flot, ensartet look.

Vores salon har en central beliggenhed, som betyder, at vi både har kunder fra Kalundborg, Vipperød og Odsherred samt andre nærliggende område

Hvor længe holder farvning af vipper?

Der kan være meget stor forskel på, hvor længe farvning af vipper og bryn holder, idet hårene og vippernes struktur, farvepigmentering og tørhedsgrad har en indflydelse på holdbarheden. Typisk kan en farvning af vipper og bryn dog holde i ca. 3-4 uger.

Bliver dine bryn eller vipper efter behandlingen udsat for saltvand, klorvand eller sol, så kan det have en indflydelse på farvens holdbarhed, ligesom det også gør sig gældende, hvis du anvender makeupfjerner med alkohol.​

Lad os stå for farvning af vipper og bryn og få et flot resultat

Når du vælger at lade en professionel som os stå for farvning af vipper og bryn, så kan du være helt tryg ved, at du får et utroligt flot resultat, som kan holde i lang tid.

At farve øjenbryn er en kunst, og det gælder om at matche hårfarven så godt som muligt. Dette er vi særligt dygtige til, og vi farver også gerne både dine bryn, vipper og dit hår i samme omgang, så du får et smukt og ensartet resultat.

Kontakt os og book din tid til farvning af vipper og bryn i dag!​

logo_4

Kontaktoplysninger

Munkholmvej 26, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 59 43 84 84

E-mail: info@annied.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 ​

Lørdag

08.00 ​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

emaerke  rigtigfrisor