Tøjbutik og online webshop med dametøj​

Annie D er den lokale tøjbutik i Holbæk nær Kalundborg, Vipperød og Odsherred, der også sælger dametøj online. Vi har blandt andet egen import fra Paris, men vi har endvidere dansk dametøj i vores tøjbutik.

Dametøj fra Paris og Danmark til hverdag og fest

​Vores udvalg af dametøj rækker over alt fra hverdag til fest. Vi har blandt andet bluser, bukser, T-shirts, toppe, jakker, cardigans, skjorter og kjoler. Vi fører i alle størrelser fra 34 til 56, og vi kan skaffe den rette størrelse hjem, hvis vi undtagelsesvist ikke har den i vores tøjbutik.​

Vi fører mange danske og franske mærker i tøjbutikken, og vi rejser ofte til Paris for at udvælge nogle af de nye trends hos leverandørerne. Vi er i stand til at holde priserne på et fornuftigt niveau, fordi vi selv finder og importerer dametøjet.

Vi er eksperter i festtøj og fører alt til konfirmation, vi har et meget stort udvalg og giver ekspert bistand, også når det gælder forandringer-syerske er tilknyttet forretningen.

Bestil tøj online eller kig forbi vores tøjbutik

​Du er meget velkommen i vores tøjbutik på Munkholmvej 26 i Holbæk, men du kan købe dit dametøj online i vores webshop. Du kan altid ringe til os på telefon 59 43 84 84, hvis du har spørgsmål til tøjet, eller hvis du er i tvivl om noget. Du kan også skrive til os på info@annied.dk.

logo_4

Kontaktoplysninger

Munkholmvej 26, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 59 43 84 84

E-mail: info@annied.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 ​

Lørdag

08.00 ​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

emaerke  rigtigfrisor