Konfirmationskjoler fra Real Silk, White Sunday og Party Line

Hos Annie D sælger vi konfirmationskjoler til konfirmander i blandt andet Holbæk , Kalundborg, Vipperød og Odsherred. Vi har blandt andet konfirmationskjoler fra Real Silk, White Sunday og Party Line.

Mange konfirmationskjoler i alle stilarter og priser

​Real Silk har et omfangsrigt udvalg inden for konfirmationskjoler. Kjolerne følger de nyeste tendenser, og de har et tidløst og yndefuldt udtryk, som fremhæver de smukke konfirmanders skønhed.

Dermed kan pigerne føle sig selvsikre og smukke på deres konfirmationsdag. Konfirmationskjolerne er endvidere lavet af skønne materialer, der sikrer komfort under festlighederne.

White Sunday følger også tendenserne inden for konfirmationskjoler. De har et stilfuldt og enkelt udtryk, som lader konfirmanden stråle i en kjole, der er komfortabel og smuk at se på. 

Og kjolerne fra Real Silk er af fineste forarbejdning, og de er udført i de lækreste kvaliteter. Vi har i det hele taget et stort udvalg af kjoler til konfirmationen, således enhver kommende konfirmand kan finde en konfirmationskjole, der opfylder hendes egne krav og ønsker. Priserne er fordelagtige, og vi har et udvalg til ethvert budget.

Det er nemt at bestille i vores online webshop

​Du kan hurtigt og nemt bestille en konfirmationskjole i vores online webshop, men I er også velkomne til at se vores udvalg af konfirmationskjoler på Munkholmvej 26 i Holbæk. Der skal ikke bestilles tid og I får den tid der er nødvendig. Vi hjælper så godt vi kan.​

​Du kan naturligvis altid sende en e-mail til info@annied.dk, eller du kan ringe på
​telefon 59 43 84 84, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer med bestillingen.​

logo_4

Kontaktoplysninger

Munkholmvej 26, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 59 43 84 84

E-mail: info@annied.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 ​

Lørdag

08.00 ​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

emaerke  rigtigfrisor