​Lau Rie er bæredygtigt og behageligt

Leder du efter dametøj, der er fremstillet efter en bæredygtig tankegang og med høj komfort? Så er Lau Rie lige dét, du leder efter. Lau Rie, eller Laurie som mange kalder det, er et mærke af modetøj, vi forhandler hos Annie D.

Du finder vores tøjbutik i Holbæk, hvor vi til daglig hjælper et væld af kvinder og piger med at finde tøj til alle lejligheder. På grund af vores flotte udvalg får vi også mange besøg fra f.eks. Kalundborg, Vipperød og Odsherred. Og så kan du selvfølgelig altid shoppe vores modetøj online.

Lau Rie er især kendt for deres velsiddende bukser

Lau Rie har Nordeuropas største udvalg af basisbukser, og derfor har mærket også mange trofaste kunder, når det kommer til netop bukser. Men du kan finde mange flere flotte og bæredygtige items fra Lau Ries forskellige kollektioner.

Lau Rie laver bl.a. også:

  • T-shirts
  • Jakker
  • Shorts
  • Cardigans

Lau Ries tøj kommer i størrelserne 32-56, så du kan finde tøj, der passer perfekt til dig.​

Derfor er Lau Rie bukser helt specielle

Især Lau Ries bukser er kendt for deres pasform. Det er på grund af deres patenterede teknologi, som fikserer lommerne på buksernes front. Det gør, at bukserne sidder helt tilpas uden at stramme.

Derudover kan du vælge mellem mange forskellige pasformer, farver, længder og tekstiler. Fra Lau Rie er der noget for enhver smag.

​Bæredygtighed er nøgleordet

Hos Lau Rie prioriteres bæredygtighed og komfort. Det handler om kvalitet til de rette priser, hvor der aldrig gås på kompromis under fremstilling af tøjet.

Lau Rie er OEKO-TEX® certificeret. Det betyder, at du ikke ender med kemikalierester på din hud. Alt tøj fra Lau Rie er nemlig fremstillet uden sundhedsskadelige kemikalier.

Forny garderoben - køb tøj fra Lau Rie online

Skal du prøve det bløde og bæredygtige tøj fra Lau Rie? Så er det bare med at tage et kig her på siden. Er du i nærheden, kan du desuden altid besøge vores fysiske butik i Holbæk.

Hvis du har nogle spørgsmål eller lignende, kan du ringe til os på telefon 59 43 84 84 eller skrive til e-mail info@annied.dk.

logo_4

Kontaktoplysninger

Munkholmvej 26, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 59 43 84 84

E-mail: info@annied.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 ​

Lørdag

08.00 ​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

emaerke  rigtigfrisor