Permanente krøller tilbydes

Få smukke krøller i dit hår

Trænger du til, at der skal ske noget nyt med dit hår, og kunne du tænke dig at få permanente krøller? Hvis du leder efter en frisørsalon i nærheden af dig, der kan sikre dig et flot resultat, så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Salon Annie D har vi stor erfaring inden for permanente krøller, og vi kan både hjælpe dig, hvis du ønsker store og bløde krøller i langt hår eller mindre krøller i kort hår. Krøllerne kan laves i forskellige størrelser, så de passer til lige netop det udtryk, som du kunne tænke dig. Du kan også kombinere permanente krøller med balayage eller en anden form for hårfarve.

Vores salon er beliggende i Holbæk, og den har således en central beliggenhed, hvad enten du kommer fra Vipperød, Kalundborg, Odsherred eller omegn.

Hvad koster permanente krøller?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at få lavet permanente krøller. Den specifikke pris afhænger i høj grad af, hvilken frisørsalon du vælger, om du har langt eller kort hår, og om du ønsker at kombinere behandlingen med en anden form for hårbehandling – for eksempel hårfarvning eller klipning.

Du kan finde en oversigt over vores priser her, hvor du også kan blive klogere på, hvilke forskellige behandlinger vi tilbyder.​

Vi hjælper dig med at få det ønskede look

Uanset hvad du har af vision og forventning til dit nye look, så står vores professionelle frisører klar til at hjælpe dig.

Vi lytter til dine ønsker og behov, og sammen sikrer vi os, at du får lige præcis de krøller, som du kunne tænke dig. Det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at kombinere behandlingen med en af vores øvrige behandlinger.

Kontakt os og Book din tid til permanente krøller allerede i dag!​

logo_4

Kontaktoplysninger

Munkholmvej 26, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 59 43 84 84

E-mail: info@annied.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 ​

Lørdag

08.00 ​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

emaerke  rigtigfrisor